Билети за автобуси

Уважаеми клиенти, Tour 4 Fun e билетна каса на FlixBus. 

Какво е  FlixBus ?

Една от най-големите автобусни компании в Европа. 

Широка автобусна мрежа

Избери измежду повече от 1,700 дестинации в 27 държави и открий Европа с помощта на FlixBus. Може да закупите билет в България и да стигнете до Париж или Мадрид с удобни връзки.

Удобства на борда

Автобусите ни са оборудвани с широки и удобни седалки, тоалетна, Wi-Fi и електрически контакти. Искаш да сърфираш в интернет, да разговаряш или работиш от лаптопа си, но батерията ти е изтощена? Няма проблеми! Просто потърси символа за електрически контакт или попитай любезните ни шофьори, за да намериш един от многото контакти в автобусите на FlixBus**.

Пристигане навреме
Ще те отведем до крайната ти цел удобно и навреме: 9 от 10 от нашите автобуси пристигат навреме.

Пространство за краката
FlixBus също така ти гарантира и седалка с допълнително пространство за краката. Модерните ни автобуси са оборудвани с удобни седалки и са много просторни. Всички седалки са с регулируеми кресла и са комфортни дори и при по-дълги пътувания.

Закуски и напитки
Винаги се грижим добре за теб на борда на автобусите на FlixBus: можеш да закупиш закуски и напитки на ниски цени направо от любезните ни шофьори.

Багаж
Автобусите на FlixBus предлагат достатъчно място за багажа ти. Поставяй ръчния си багаж в отделенията над седалката, а любезните ни шофьори ще ти помогнат при натоварването на другия ти багаж. Има право на един ръчен багаж до  и един чекиран багаж до 20 кг. Всеки следващ багаж е на цена от 2 евро. Може да превозваш велосипеди, детски колички и друг багаж с допълнително заплащане.

Тоалетни
Все още има време, докато пристигнеш в крайната дестинация? Няма причина за нервност! На борда на всички автобуси на FlixBus има тоалетна.
Ако желаете да пътувате с автобус до Прага, Мадрид, Париж, Рим, Амстердам, Берлин, Виена или до други  европейски градове, моля да ни изпратите запитване на info@tour4fun.net.

Такса за издаване на билет: 6 лв.
От нас вие ще получите –  ден и час на отпътуване, маршрута и реалните цени на билетите към датата на вашето запитване.