Канада – Таити – Муреа – Раят на земята

Канада - Таити - Муреа - Раят на земята

 

Всички сме чували за Таити и капитан Кук, но къде точно се намира Таити?

Това са 118 острова, разположени в югоизточната част на Тихия океан, разделени на 5 архипелага. Островите са митична дестинация. Небесни видения, с лагуни със седем нюанса синьо, самотни острови обрасли с буйна екзотична растителност. Тези острови са вселена, в която мечтите се сбъдват.

Специален маршрут 17 дни / 14 нощувки - КАНАДА и ПОЛИНЕЗИЯ от SOFITEL: Полет и шофиране в КАНАДА 8 нощувки и Полинезия 6 нощувки

Отпътуване: всеки ден.

Цени от 4 700 € на човек


ОПИСАНИЕ

Цената включва: полети на Air Canada / Lufthansa и Air Tahiti Nui до Таити, Полинезия, вътрешни полети, летищни такси, 14 нощувки и 14 закуски, коли под наем в Канада и редовни трансфери в Полинезия.

Допълнително се заплаща полет София-Италия-София.
 
 
Ден 1: Италия - Монреал
Пристигане на летището и трансфер до хотела.
 
Ден 2: Монреал
Посещение на града (по желание)
 
Ден 3: Монреал - Лак Делаж (290 км)
Получаване на кола под наем и отпътуване за прекрасната обиколка на природата. Отпътуване за Lac Delage със спирка в малка захарна фабрика. Продължете до Lac Delage, имате време за допълнителни дейности (възможност за наемане на кану, каране на колело, разходка или релакс до басейна).
 
Ден 4: Lac Delage - Saguenay (км 200 км)
Ден, посветен на лаурентите за откриване на богатството и красотата на тази земя. Следобед отпътуване за Saguenay за една нощ.
 
Ден 5: Сагеней - Квебек (380 км)
Отпътуване по очарователния фиорд Saguenay, за да стигнете до Tadoussac, където ще наблюдавате китовете. След това продължаваме през великолепния регион Шарлевоа, признат от ЮНЕСКО за световен биосферен резерват, докато стигнем до град Квебек. Пристигане вечерта.
 
Ден 6: Квебек Сити - Отава (475 км)
Сутринта обиколка и разглеждане на този исторически град, защитен от древни стени. Продължете до Свети Проспер и пристигнете в Отава, столицата на Канада.
 
Ден 7: Отава - Торонто (400 км)
Сутринта обиколка на града и отпътуване за региона на хилядите острови с възможност за качване на мини круиз в „Градината на великия Дух“. Пристигане в Торонто следобяд и посещение на основните забележителности.

Ден 8: Торонто - Ниагарски водопад - Торонто (260 км)
Сутринта отпътуване за Ниагарския водопад и посещение на водопадите на борда на лодката "Прислужница на мъглата" (по желание). Следобяд - свободно време и завръщане в Торонто през прекрасното градче Ниагара.

Ден 9: Торонто - Лос Анджелис – Таити
В ранната сутрин трансфер до летището и освобождаване на колата. Отпътуване с редовни полети до Таити през Лос Анджелис. Пристигане вечерта и трансфер до хотела.

Ден 10: Таити, Моореа
Колективен трансфер до пристанището и отпътуване с лодка до Moorea. Пристигане, колективен трансфер до хотела.

Ден 11-14: Муреа
Дни на разположение, за да се отпуснете и да откриете красотите на острова.

Ден 15: Муреа - Таити - Италия
Закуска и трансфер с лодка до Таити. Пристигане в Папеете и трансфер до летището. Късно вечерно отпътуване с междуконтинентални полети за връщането в Италия през САЩ.

Ден 16: в полет

Ден 17: Пристигане в Италия


ХОТЕЛИ

Канада - 8 нощувки
2 нощувки Montreal, 1 нощувка Lac Delage, 1 нощувка Saguenay, 1 нощувки Quebec City, 1 нощувка Ottawa, 2 нощувки Toronto


Таити - 1 нощувкa
Tahiti Ia Ora Beach Resort by Sofitel (4 звезди)


Муреа - 5 нощувки
Hotel Sofitel Ia Ora Beach Resort (4 звезди)


Специално за младоженци:

  • Таити:
    • Коктейли на залез за двойката и безплатен минибар, снабден ежедневно с 2 вода, 2 безалкохолни бири
  • Муреа:
    • Парео за нея и тениска за него, бутилка шампанско и флорална украса в стаята, безплатен минибар се попълва ежедневно с 2 вода, 2 безалкохолни бири

Полезна информация за Френска Полинезия:

Географска област: Океания

Столица: Папеете

Часова зона: -10 часа в сравнение с България; -11часа, когато лятното часово време е в сила в България.

Религии: протестантски, католически.

Език: френски и таитянски.

Паспорт: валиден най-малко 6 месеца от датата на връщане. Отговорност на всеки пътник е да носи със себе си адекватна документация за пътуване и да отговаря на условията за влизане на всяка страна по своя маршрут.

Климат: Тропически. Сух сезон от май до октомври; влажен сезон от ноември до април. Меки температури през цялата година. Циклонските явления са доста редки, влажният сезон се характеризира с дъждовни явления, особено през месеците декември, януари и февруари.

Comments are closed.