Самолетни билети

Моля, изпратете запитване за дни на полети, които Ви интересуват, на нашия e-mail - info@tour4fun.net . Ние се нуждаем от вашите три имена на латиница, изписани по лична карта(международен паспорт), телефон за обратна връзка, за да Ви изпратим резервация и цена.

Информираме Ви,  че резервацията не Ви ангажира с плащане.Тя има срок за издаване минимум 24 часа (с изключение на полетите за следващия ден).

Издаването на билета става след потвърждаване на резервацията от ваша страна и плащане по нашата банкова сметка.След издаването на самолетния билет влизат условията за анулация на съответната авиокомпания.

Моля, да се запознаете с Общите условия за самолетни билети.

 

Защо да направите запитване

Чрез запитване за резервация вие ще получите най-оптималните варианти за пътуване, съобразени с часово разписание и цена. Цената, която ще получите е крайна с включени всички такси.

Спестявате време и пари, а времето също е пари.

 

Екипът на Tour 4 Fun

Ние ще бъдем винаги на ваше разположение: преди и по време на вашето пътуване ще отговорим на вашите запитвания своевременно и точно.

Ще бъдем до вас, ако авиокомпанията промени вашата дата и час на излитане.

Ще бъдем до вас, когато трябва да направите оплакване към авиокомпанията.

Ще бъдем до вас и ще ви информирами, колко би ви струвала промяната на датата за вашето пътуване и какви глоби и доплащания трябва да направите съгласно тарифата на съответната авиокомпания.

 

Как да намерите евтини самолетни билети? 

Най-важно за намирането на евтин самолетен билет е резервацията и плащането да се направят максимално рано (седмици, дори месеци преди началото на пътуването), особено ако за дадената дестианция сезонът се определя като „пик” или пък е домакин на световни форуми, конгреси, изложения, спортни мероприятия. 

За да вземете най-евтините билети е важно да пътувате двупосочно и по възможност с една авиокомпания. 

 

Допълнителни услуги 

On-line търсачката за хотели Ви дава възможност да резервирате хотелско настаняване, като предварително може да зададете конкретни параметри:  При попълването на информацията – трябва да зададете брой стаи, брой туристи, категория, локация.