Полет със самолет над Цари Мали Град – яз. Искър

Полет със самолет над Цари Мали Град - яз. Искър

 440 лева / за група между 1-3 души

Маршрут:
летище близо до София - яз. Искър - крепост Цари Мали Град - яз. Искър - летище до София

 
По време на този полет, първо ще преминем през най-големия язовир в България - яз. Искър. Намира се на река Искър и осигурява 2/3 от водата за столицата София, която също се използва за производство на водноелектрическа енергия. Полет над Цари Мали Град ще бъде нашата следваща забележителност. Това е крепост и културно-исторически комплекс, разположен в село Белчин, близо до Самоков. Крепостта се посещава от хиляди туристи, които искат да се върнат назад във времето. Тук е мястото, където дъщерята на император Теодосий - Аелиа Галла Плачидия е открила райския ъгъл на Земята. Това също е и мястото, където римляните са издигнали крепост. Цари Мали Град се счита за едно от чудесата на България. Белчиновите минерални бани в село Белчин имат минерална вода с температура 40-41 градуса по Целзий. След това, ще се отправим обратно към летището, като отново ще видим яз. Искър.

* Необходима е предварителна резервация

* Продължителност на полета: 35 мин. (Продължителността на полета означава – качване в самолета, подготовка за излитане с кратка инструкция, излитане, престой във въздуха и приземяване.)

Цената включва:
- Пилот
- Полет със самолет
- ДДС
 
* В случай на неочаквана промяна в летателните или метеорологичните условия, програмата за полети може да се промени за безопасността на пътниците.

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.