За tour4fun.net

Общи условия за уебсайта

 

Общи положения:
Уебсайтовете www.tour4fun.net и www.tour4fun.eu  представляват електронни каталози за туристически  продукти. С ползването на уебсайта потребителят се съгласява с общите условия за ползване. Ако някое от условията не устройва потребителя, молим го да не ползва настоящите уебсайтове.

 

Съдържание на сайта:
Уебсайтовете съдържат предложения за закупуване на самолетни билети, хотелско настаняване, екскурзии и почивки в страната и чужбина, промоционални пакети и оферти за записвания в последната минута, проверка за налични свободни места и съдействие за направата на резервация.

 

Точност и достоверност на информацията:
Публикуваното на уебсайта съдържание е с информативна и рекламна цел и е възможно да има допуснати грешки.

Tour 4 Fun не гарантира, че уебсайтът не съдържа грешки и че достъпът до нея е непрекъсваем. Tour 4 Fun си запазва правото да редактира уебсайта си и да прекратява достъпа до него по всяко време. В публикуваната информация може да има пропуски. Коментари, мнения и публикации на посетители, клиенти или други лица извън Tour 4 Fun, принадлежат на авторите и дружеството  не носи отговорност за тяхната истинност и коректност.

 

Защита на лични данни:
Tour 4 Fun
събира и използва информацията за клиентите единствено за целите, предвидени в Договора за организирано пътуване и бюлетина за изпращане на туристическа информация.

Информацията в договора за организирано пътуване изисква да обработваме – трите имена на кирилица и латиница, информацията от личната карта и международния паспорт, телефонен номер, електронен адрес, както и информация на лицата пътуващи с туриста.

Информацията за бюлетина за туристически оферти се свежда до обработване на електронния адрес. В съответствие с правилата на закона Tour 4 Fun предоставя възможност на всеки клиент безвъзмездно и по лесен начин да се откаже от получаването на този вид съобщения.

Повече информация как се обработват личните данни, моля прочетете в „Декларацията за поверителност”.